[Indlægget er sponseret af Marokko Eksperten & Hyatt Place Taghazout Bay]

Chef’s Garden i Agadir

I februar tog jeg på rejse til Agadir i Marokko. Formålet med rejsen var at tage billeder til nogle nye rejseartikler til min rejseblog Miss-World.
Lidt nord for Agadir, boede jeg på et virkelig lækkert 5 stjernet hotel. (Se også den fantastiske udsigt, jeg havde fra mit hotelværelse)

Hotellet havde en stor køkkenhave, som lå med en skøn udsigt til Atlanterhavet. Her mødte jeg køkkenchefen, der gav mig en lille rundvisning og fortalte hvordan de dyrkede økologiske grøntsager og krydderurter til restauranten.

På trods af at februar måned også er vinter i Marokko, så var den marokkanske køkkenhave allerede meget langt fremme. Så jeg tog nogle billeder til årets første blogindlæg på Altan Eksperimentet.

Læg mærke til argantræerne, hvis nødder bruges til at fremstille arganolie til håret og til den marokkanske mynte, der anvendes til marokkansk myntete.

Argantræets nødder bruger man bl.a. til at fremstille arganolie til håret

Marokkansk køkkenhave udsigt til Atlanterhavet

Citron-timian

Salatbed

Ærter

Radisser

Marokkansk mynte bruges til myntete og mojito

Koriander

Køkkenchefen

Basilikum

Kaktus

Fugl

Chili – Piment Fort – Hot Pepper

Argantræ

Basilikum

Gem på Pinterest!