[Indlægget er sponseret af Marokko Eksperten & Hyatt Place Taghazout Bay]
Chef’s Garden i Agadir
I februar tog jeg på rejse til Agadir i Marokko. Formålet med rejsen var at tage billeder til nogle nye rejseartikler til min rejseblog Miss-World.
Lidt nord for Agadir, boede jeg på et virkelig lækkert 5 stjernet hotel. (Se også den fantastiske udsigt, jeg havde fra mit hotelværelse)
Hotellet havde en stor køkkenhave, som lå med en skøn udsigt til Atlanterhavet.
På trods af at februar måned også er vinter i Marokko, så var den marokkanske køkkenhave allerede meget langt fremme. Så jeg tog nogle billeder til årets første blogindlæg på Altan Eksperimentet.
Læg mærke til argantræerne, hvis nødder bruges til at fremstille arganolie til håret og til den marokkanske mynte, der anvendes til marokkansk myntete.
Basilikum vokser næsten som små træer i den varme sol
Følg på Instagram
Følg på Facebook
Måske har du lyst til at læse mere:
Har du hørt om jungleagurker?
[Sponsoreret] Før jeg var på indkøb i Selvforsyning i byen’s frø-webshop, havde jeg aldrig hørt om hverken jungleagurker eller cucameloner, men da jeg så billederne var jeg solgt.
Chili, cayennepeber og peberfrugter
[Sponsoreret] Forår og de første chilier er sået. Jeg har fundet frø, som giver flotte lilla chili og peberfrugter. Lilla bliver årets temafarve på altanen.
Professionel klatretyv på altanen
Altan Eksperimentet har gennem længere tid haft besøg af ubudne gæster på altanen eller rettere af én ubuden gæst.. Faktisk har det stået på så længe, at jeg er begyndt at få tics hver gang jeg hører et fuglefløjt.