Kirsebærblomster på Bispebjerg kirkegård

Kirsebærblomster på Bispebjerg Kirkegård i København

Kirsebærblomsterne springer ud

Kirsebærblomsterne på Bispebjerg Kirkegård er begyndt at springe ud.
Der går rygter om, at kirsebærblomsterne på Bispebjerg Kirkegård er begyndt at springe ud. Det måtte jeg se med mine egne øjne for at tro det. Så jeg har forladt altanen for et par timer, for at gå på opdagelse i egen by.

Og det er ganske vist!

De sarte lyserøde kirsebærblomster er begyndt at springe ud. Grenene, der hænger hen over alléen på Bispebjerg Kirkegård, er ved at forvandle sig til lyserøde skyer.

Der er forår i luften..

Det ser allerede henrivende ud. Og med det dejlige forårsvejr vi har i øjeblikket, kan det ikke vare længe før alle kirsebærblomsterne er sprunget ud. Der er forår i luften. Og den første forårsforelskede havde jeg i denne lækre lille rødhårede fyr..

Egern Bispebjerg kirkegård København
Lækker rødhåret fyr..

Brug #AltanEksperimentet på Instagram

Så hermed en anbefaling om, at gå ud i solen. Nyd en af forårets gratis glæder.

Måske kan det blive til en selfie med lyserød baggrund til Instagram. I så fald så brug #AltanEksperimentet
Så kommer jeg forbi og giver et like.

Bispebjerg kirkegård København
Kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård i København

Følg på Instagram

Følg på Pinterest

Følg på Facebook

Måske har du lyst til at læse mere:

Besøg i en marokkansk køkkenhave

Besøg i en marokkansk køkkenhave

[Sponsoreret] På trods af at februar måned også er vinter i Marokko, så var den marokkanske køkkenhave allerede meget langt fremme. Så jeg tog nogle billeder til årets første blogindlæg på Altan Eksperimentet.

Har du hørt om jungleagurker?

Har du hørt om jungleagurker?

[Sponsoreret] Før jeg var på indkøb i Selvforsyning i byen’s frø-webshop, havde jeg aldrig hørt om hverken jungleagurker eller cucameloner, men da jeg så billederne var jeg solgt.

Chili, cayennepeber og peberfrugter

Chili, cayennepeber og peberfrugter

[Sponsoreret] Forår og de første chilier er sået. Jeg har fundet frø, som giver flotte lilla chili og peberfrugter. Lilla bliver årets temafarve på altanen.